Brandbeveiliging voor Agricultuur

Brandbeveiliging voor agricultuur

Brand en explosies zijn erkend risico's met betrekking tot alle stadia van productie over de hele wereld. Opeenhoping van vuil op landbouwmachines, opgeslagen landbouwgewassen, brandstofopslagruimten en graanstof explosies gaan gepaard met een zeer hoog risico op brand.
pexels-photo-175389

FirePro in de agrarische sector

FirePro blussystemen zijn robuust, betrouwbaar, zelfstandig en effectief. Ze zijn ook eenvoudig te onderhouden in het veld en minimaliseer de hoeveelheid uitval en productiviteitsverlies in geval van een brand incident. Bovendien zijn ze vriendelijk voor het milieu, mensen en gewassen.

FirePro producten voor agricultuur

FP-1200

De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?