Brandbeveiliging voor Bedrijven

Brandbeveiliging voor bedrijven

Veiligheid en risicomanagement is een heel belangrijk aspect in de bedrijfsvoering van een onderneming om financiële schade en het welzijn van de medewerkers te waarborgen. Wanneer dit niet correct is gewaarborgd in het geval van een calamiteit kan dit zelfs het voorbestaan van een onderneming in gevaar brengen. De oplossingen van FirePro op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen zijn uitermate geschikt om beginnende branden bij de bron te bestrijden. Hiermee voorkomt u als onderneming grote financiële schade. In het ergste geval kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar komen door langdurige sluiting of het stagneren van uw productie. Daarnaast is het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) onschadelijk voor mens, milieu en aanwezige apparatuur.
pexels-photo-380769

FirePro brandpreventie voor bedrijven

FirePro blussystemen zijn van RVS, robuust, betrouwbaar en zeer effectief voor branddetectie en brandbestrijding voor een diversiteit aan gebouwen. Daarnaast zijn FirePro blusinstallaties eenvoudig te installeren en te onderhouden. In het geval van brand zorgt een FirePro blusinstallatie dat de hoeveelheid schade die ontstaat aan uw gebouw met de daarbij behorende vervolgschade aan aanwezige apparatuur tot een minimum wordt beperkt. Vele traditionele blusmiddelen (blusgasinstallaties) hebben de eigenschap het zuurstofniveau te verlagen of zelfs helemaal weghalen, hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. FirePro blusmiddelen zijn onschadelijk voor mens, milieu en apparatuur (niet corrosief). Daardoor zijn de FirePro blusinstallaties heel goed toepasbaar voor bedrijven en hebben dit dan ook herhaaldelijk bewezen. Bijkomend voordeel ten opzichte van traditionele blussystemen is dat een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Al deze voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat een FirePro blusinstallatie de meest duurzame investering is om uw waardevolle bedrijfspand en uw werknemers te beschermen.

FirePro producten voor bedrijven

FP-2000
De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.
FP-3000
De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.
FP-5700
De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?