Brandbeveiliging voor Culturele erfgoeden

Brandbeveiliging voor culturele erfgoeden

Één van de grootste bedreigingen voor wereld's zeldzaamste erfgoedgebouwen, kunstvoorwerpen en andere kostbare voorwerpen is brand. Cultureel belangrijke historische gebouwen, musea, bibliotheken, kerken, tempels en bosbranden, delen een gemeenschappelijke factor: het ontbreken van een automatisch brandblussysteem.
dam paleis

FirePro brandpreventie voor culturele erfgoeden

FirePro blusmiddelen zijn niet geleidend, niet corrosief en niet giftig. Hun wenselijkheid wordt versterkt wanneer agenten zoals water, droge chemicaliën en CO2 zijn niet toegestaan omdat deze een veiligheidsrisico voor mens en collaterale schade aan eigendommen.

FirePro producten voor chemicaliën

FP-1200

De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?