Brandbeveiliging in de Horeca

Brandbeveiliging voor horecabedrijven

Brandbeveiliging voor de horeca is een van de vele gebieden waarin FirePro excelleert. Al jaren onderzoekt, ontwerpt en produceert FirePro blussystemen voor horecabedrijven waaronder voor hotels, pretparken, casino’s en theaters.

Doordat horecabedrijven vaak gebruik maken van elektronische apparatuur, keukenvuur en brandstofopslag – voor het geval van een stroomstoring – lopen ze een hoger risico dan bedrijven uit andere sectoren. Daarnaast hebben horecabedrijven dagelijks zowel met medewerkers als klanten te maken. In geval van brand kan dit voor grote schade zorgen.

FirePro biedt brandbeveiliging voor horecabedrijven die zeer geschikt is om branden direct te bestrijden. Door gebruik te maken van onze gecertificeerde condensed aerosol blusmiddelen en expertise blijft de schade minimaal. Zeer belangrijk is dat, met onze brandbeveiligingssystemen, het mogelijk is om brand te bestrijden zonder schade te veroorzaken aan mens, milieu en apparatuur. Hierdoor blijven de kosten laag.

pexels-photo-573552

Onschadelijk voor mens, apparatuur en milieu

De brandblusinstallaties van FirePro zijn zeer effectief en minimaliseren de gevolgschade. Dit komt doordat het FirePro blusmiddel, condensed aërosol, niet corrosief is. Traditionele blussystemen maken namelijk gebruik van blusmiddelen als water, droge chemicaliën en koolstofdioxide (CO2). Deze brengen een groot veiligheidsrisico met zich mee en brengen grote schade toe.

Gemakkelijk en duurzame blussystemen

De roestvrijstalen blussystemen van FirePro zijn robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren en minimaliseren de nevenschade die kan ontstaan na een brand. Een bijkomend voordeel is dat een FirePro blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Onze blusinstallaties zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar.

FirePro blusinstallaties bewijzen steeds weer de beste keuze te zijn voor brandbeveiliging en schadebeperkingen voor bedrijven. Een blusinstallatie van FirePro is de meest duurzame investering om uw medewerkers, apparatuur en klanten te beschermen.

Slider Producten

FirePro producten voor horecabedrijven

FP-500
Het FP-500 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Dit type is uitermate geschikt voor brandbestrijding in kleine compartimeneten. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur, televisies etc.
FP-2000
De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.
FP-4200
De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?