Brandbeveiliging in de Horeca

Brandbeveiliging voor horecabedrijven

De horeca brengt vele uitdagingen met zich mee als het gaat om de brandveiligheid van kritieke aanwezige apparatuur. FirePro is een expert op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen voor hotels, pretparken, casino’s, restaurants, theaters, discotheken, fitnesscentra en vele andere sectoren in de horeca. Door de inzet en expertise van FirePro te faciliteren zorgt u ervoor dat een beginnende brand direct bij bron bestreden wordt. Hierdoor garandeert u de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, u minimaliseert hierdoor de financiële schade en menselijk letsel. Het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) is onschadelijk voor mens, milieu en aanwezige apparatuur (niet corrosief).
pexels-photo-573552

FirePro brandpreventie in de horeca

FirePro blussystemen zijn van RVS, robuust, betrouwbaar en zeer effectief bij brandbestrijding voor een grote diversiteit aan gebouwen. Daarnaast zijn FirePro blusinstallaties eenvoudig te installeren en te onderhouden. In het geval van een brand zorgt een FirePro blusinstallatie ervoor dat de hoeveelheid schade die ontstaat bij een brand tot een minimum wordt beperkt. FirePro blusmiddelen (condensed aerosol) zijn heel goed toepasbaar voor horeca gelegenheden en hebben dit ook herhaaldelijk bewezen. Bijkomend pluspunt ten opzichte van traditionele blusmiddelen is dat een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Al deze voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat een FirePro blusinstallatie de meest duurzame investering is om uw gebouw, bezoekers en hun bezittingen te beschermen.

FirePro producten voor horecabedrijven

FP-500
Het FP-500 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Dit type is uitermate geschikt voor brandbestrijding in kleine compartimeneten. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur, televisies etc.
FP-2000
De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.
FP-4200
De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?