Brandbeveiliging voor de Horeca

Brandbeveiliging voor horecabedrijven

De horeca brengt vele uitdagingen als het gaat om brandveiligheid en veiligheid voor kritieke apparatuur. FirePro is een expert in opsporing- en blusmiddelsystemen voor hotels, pretparken, casino's, restaurants, theaters, discotheken, fitnessclubs en vele andere sectoren in de horeca. Brandbeveiliging voor kritieke apparatuur garandeert een probleemloze installatie en veiligheid.
pexels-photo-573552

FirePro brandpreventie in horeca

FirePro systemen zijn ontworpen voor een uitzonderlijk niveau van bescherming van belangrijke activa, terwijl de resterende onschadelijk zijn voor mens en milieu. Ze hebben ook een beperkt uitvaltijd. Firepro blussystemen beschermen de gasten en bezittingen met minimale onderhoudsvereisten. Bovendien kunnen onze systemen worden ontwikkeld voor zowel nieuwe en aangepaste toepassingen.

FirePro producten voor horecabedrijven

FP-500

Het FP-500 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Dit type is uitermate geschikt voor brandbestrijding in kleine compartimeneten. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur, televisies etc.

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?