Brandbeveiliging voor de ICT sector

Brandbeveiliging ICT sector

Brandveiligheid en risicomanagement zijn zakelijke prioriteiten voor het beveiligen van ICT gerelateerde ruimten. Voor de ondernemingen die diensten aanbieden aan derden via hun eigen infrastructuur, kan een brand deze dienstverlening tot stilstand brengen. Doordat een derde partij gebruik maakt van deze diensten via een ICT gerelateerde ruimte, kan een brand als gevolg hebben dat deze dienstverlening stagneert. De expertise en oplossingen van FirePro op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen zijn uitermate geschikt om beginnende branden direct bij de bron te bestrijden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de gevolgschade veroorzaakt door een brand zoveel mogelijk geminimaliseerd wordt en u sneller weer operationeel bent. Daarnaast is het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) onschadelijk voor mens, milieu en apparatuur (niet corrosief).
bitcoinfire-e1417038713932

FirePro brandpreventie in ICT sector

FirePro blusinstallaties zijn betrouwbaar en zeer effectief bij branddetectie en brandbestrijding voor een diversiteit aan serveruimten, data centra en overige elektronisch gerelateerde ruimtes. In het geval van een brand zorgt een FirePro blusinstallatie dat de hoeveelheid schade die ontstaat aan uw ruimte en apparatuur tot een minimum wordt beperkt. FirePro blusinstallaties zijn eenvoudig te installeren, onderhouden en minimaliseren de nevenschade ontstaan na een brand. Daarnaast is het een voordeel dat een FirePro blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Dit komt door het feit dan een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Daarnaast is het blusmiddel (condensed aerosol) absoluut niet schadelijke voor het milieu, mens en aanwezige apparatuur (niet corrosief). Al deze voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat een blusinstallatie van FirePro de beste en meest duurzame investering is voor uw onderneming.

FirePro producten voor ICT sector

FP-20
De FP-20 is het kleinste aerosol blussysteem. Ook dit type is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U kunt hierbij denken aan: computers, telefooncentrales, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur of zelfs in pakjes welke worden verzonden.
FP-80
De FP-80 is een aerosol brandblusser welke zowel elektrisch als door middel van thermocord kan worden geactiveerd. Ook dit type is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U kunt hierbij denken aan: computerkasten, kleine schakelkasten, theaterspeakers, versterkers en monitoren
FP-200
Het FP-200 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Ook dit type is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, server ruimten, plafonds, vloeren etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?