Brandbeveiliging voor de Voeding en drankensector

Brandbeveiliging voor de voeding en drankensector

Defecte machineonderdelen, vuil of hoge temperatuur kan leiden tot oververhitting, vonken en gloeiende kooltjes die tot brand en stofexplosies kan leiden in mechanisch en pneumatisch transport faciliteiten, filters, silo's en vuilnisbakken. FirePro blussystemen zijn ontworpen met het oog op processen en apparatuur. FirePro blussystemen houden ook rekening met de strikte hygiënische en sanitaire eisen van de sector.
pexels-photo-811108

FirePro brandpreventie in voeding- en drankensector

De milieuvriendelijke FirePro blussystemen detecteren en blussen brand zonder de noodzaak om op waterbasis of andere technologieën die mogelijk nevenschade veroorzaken in de faciliteit. FirePro kan faciliteiten en apparatuur beveiligen tegen brandschade.

FirePro producten voor de voeding en drankensector

FP-1200

De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?