Brandbeveiliging voor de Zorgsector

Brandbeveiliging voor de zorg

Brandbeveiliging specialisten in de gezondheidszorg zijn zeer bewust van de noodzaak van maatregelen en brandbeveiliging. Zij streven steeds naar de meest effectieve methoden om brandincidenten te beschermen en mensen.
ziekenhuiskamer

FirePro brandpreventie in de zorg

FirePro blussystemen combineren de voordelen van de andere beschikbare blusmiddel technologieën. Wij bieden oplossingen op maat voor de belangrijkste bezittingen in ziekenhuizen. Onze systemen zijn effectief en efficiënt op A,B,C,F brandklassen, voorkomen domino-effecten en minimaliseer nevenschade. Ze zijn elektrisch niet geleidend, niet corrosief en onschadelijk voor mens en milieu.

FirePro producten voor de zorg

FP-100

Het FP-100 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Ook dit type is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U kunt hierbij denken aan: servers, auto's vrachtwagen, bus, tram, relaiskasten, meterkasten etc.

FP-200

Het FP-200 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Ook dit type is uitermate geschikt voor bronbestrijding. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur en kleine motorcompartimenten.

FP-500

Het FP-500 aerosol blussysteem wordt geactiveerd door een elektrische impuls of door de warmte van de brand zelf. Dit middels de zogenoemde bulb actuator. Dit type is uitermate geschikt voor brandbestrijding in kleine compartimeneten. U kunt hierbij denken aan: transformatoren, computerkasten, kleine schakelkasten, mechanische machines, medische apparatuur en kleine motorcompartimenten.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?