Brandbeveiliging voor Detailhandel

Brandbeveiliging voor de handelsector

Het is cruciaal dat in alle detailhandelsverkooppunten klanten, personeel, bedrijfsvoering en producten beschermd zijn tegen brand. Blusmiddel ingenieurs moeten over de expertise beschikken om aangepaste, efficiënte en effectieve oplossingen voor de belangrijkste bezittingen van het gebouw zoals elektrische kasten, transformatoren, bedieningspanelen, elektrische kabels en magazijnen.
pexels-photo-264554

FirePro brandpreventie in klein- en groothandel

FirePro systemen kunnen brand bij de bron detecteren en blussen. De modulariteit van het systeem kan worden ontworpen voor zowel nieuwe en aangepaste toepassingen. Bovendien is onze blusmiddel milieuvriendelijk.

FirePro producten voor detailhandel

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?