Duurzame energie

Brandbeveiliging voor duurzame energiesector

Overheden en bedrijven zijn in toenemende mate gebruik aan het maken van duurzame energiebronnen. De meest voorkomende duurzame energiebronnen worden vaak gezien als wind- en zonne-energie. Het gevaar van brand is iets dat serieus moet worden genomen bij het behandelen van elektrische en/of mechanische technieken.
pexels-photo-264554

FirePro brandpreventie voor duurzame energiesector

Door het ontwerpen en installeren van een robusste, betrouwbaere, langdurige brandblussysteem, kan brand kan worden gestopt en schade geminimaliseerd. U kunt gebruik maken van onze efficiënte en effectieve onderhoudsarme oplossingen voor brandgevaar in de sector van duurzame energiebronnen.

FirePro producten voor duurzame energiecentrales

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?