Brandbeveiliging windmolens

Brandbeveiliging windmolens

Overheden en bedrijven zijn in toenemende mate gebruik gaan maken van duurzame energiebronnen. De meest voorkomende duurzame energiebronnen worden vaak gezien als wind- en zonne-energie. Brandveiligheid is iets wat heel serieus genomen moet worden bij het opwekken van energie waarbij elektrische of mechanische technieken worden gebruikt. De oplossingen en expertise van FirePro op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen zijn uitermate geschikt om beginnende branden bij de bron te bestrijden. Hiermee voorkomt u grote financiële schade aan bijvoorbeeld een windmolen, u moet er niet aan denken dat een windmolen in zijn geheel verloren gaat omdat deze volledig uitbrand. Daarbij zijn FirePro (condensed aerosol) blusmiddelen onschadelijk voor mens, milieu en apparatuur (niet corrosief).
zonnepanelen

FirePro brandpreventie voor windmolens

FirePro blussystemen zijn van RVS, robuust, betrouwbaar, zeer effectief en nemen ten opzichte van traditionele blussystemen minder ruimte in beslag. Daarbij is een FirePro blusinstallatie eenvoudig te installeren en onderhouden. Vergeleken met traditionele blussystemen is een FirePro blusinstallatie een financieel betere investering voor zowel de korte als lange termijn. Dit komt door het feit dat een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Daarnaast is het blusmiddel (condensed aerosol) absoluut niet schadelijk voor het milieu, mens en apparatuur (niet corrosief). Al genoemde voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat FirePro de beste en meest duurzame investering is op het gebied van brandbeveiliging.

FirePro producten voor duurzame energiecentrales

FP-2000
De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.
FP-3000
De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.
FP-5700
De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?