Brandbeveiliging voor Duurzame energie

Brandbeveiliging voor duurzame energiesector

Overheden en bedrijven zijn in toenemende mate gebruik aan het maken van duurzame energiebronnen. De meest voorkomende duurzame energiebronnen worden vaak gezien als wind- en zonne-energie. Het gevaar van brand is iets dat serieus moet worden genomen bij het behandelen van elektrische en/of mechanische technieken.
zonnepanelen

FirePro brandpreventie voor duurzame energiesector

Door het ontwerpen en installeren van een robusste, betrouwbaere, langdurige brandblussysteem, kan brand kan worden gestopt en schade geminimaliseerd. U kunt gebruik maken van onze efficiënte en effectieve onderhoudsarme oplossingen voor brandgevaar in de sector van duurzame energiebronnen.

FirePro producten voor duurzame energiecentrales

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?