Brandbeveiliging voor Energiecentrales

Brandbeveiliging voor energiecentrales

Brand in elektriciteitscentrales, of waterkracht of fossiele brandstof, kunnen dure of zelfs tot fatale gevolgen leiden. In ongeveer eenderde van de gevallen waarin blussystemen uitvallen, is de oorzaak onvoldoende inspectie, keuring en onderhoud.
industrie (1)

FirePro brandpreventie in energiecentrales

Branden kunnen worden voorkomen en schade beperkt door verbetering van de betrouwbaarheid en doeltreffendheid van de brandblusapparatuur. FirePro systemen kunnen brand aan de bron detecteren en blussen. dit is van groot belang bij het verminderen van het risico van persoonlijk letsel en schade aan de essentiële bezittingen.

FirePro producten voor energiecentrales

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?