Brandbeveiliging in Fabrieken

Brandbeveiliging in fabrieken

Voor bedrijven in de productiesector is de productielijn hetgeen waar het om draait. Als het uitvallen van een machine tijdens de productietijd voor logistieke achterstand kan zorgen, wat voor ernstige gevolgen zou een brandincident dan veroorzaken? Denk aan het volledig plat liggen van uw productielijn.

Naast het bovengenoemde kan de schade die een brand binnen een fabriek aanricht grote gevolgen hebben voor medewerkers en bedrijfseigendommen. Dit gaat vaak gepaard met grote financiële schade. In het ergste geval kan het voortbestaan van uw onderneming in gevaar komen door langdurige sluiting.

FirePro biedt brandbeveiliging voor fabrieken die zeer geschikt is om branden direct te bestrijden. Door gebruik te maken van onze gecertificeerde condensed aerosol blusmiddelen en expertise blijft de schade minimaal. Zeer belangrijk is dat, met onze brandbeveiligingssystemen het mogelijk is om brand te bestrijden zonder schade te veroorzaken aan mens, milieu en apparatuur. Hierdoor blijven de kosten laag.

pexels-photo-185039

Onschadelijk voor mens, apparatuur en milieu

De brandblusinstallaties van FirePro zijn zeer effectief en minimaliseren de gevolgschade. Dit komt doordat het FirePro blusmiddel, condensed aërosol, niet corrosief is. Traditionele blussystemen maken namelijk gebruik van blusmiddelen als water, droge chemicaliën en koolstofdioxide (CO2). Deze brengen een groot veiligheidsrisico met zich mee en brengen grote schade toe.

Gemakkelijk en duurzame blussystemen

De roestvrijstalen blussystemen van FirePro zijn robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren en minimaliseren de nevenschade die kan ontstaan na een brand. Een bijkomend voordeel is dat een FirePro blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Onze blusinstallaties zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar.

FirePro blusinstallaties bewijzen steeds weer de beste keuze te zijn voor brandbeveiliging en schadebeperkingen voor bedrijven. Een blusinstallatie van FirePro is de meest duurzame investering om uw medewerkers, apparatuur en milieu te beschermen.

Slider Producten

FirePro producten in fabrieken

FP-1200
De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.
FP-3000
De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.
FP-5700
De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?