Brandbeveiliging in Fabrieken

Brandbeveiliging in fabrieken

De dreiging van het ontstaan van brand in een fabriek veroorzaakt door een ongeval is een risicofactor dat serieus genomen moeten worden om de personeelsveiligheid en bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Wanneer dit niet correct is gewaarborgd in het geval van brand, kan dit zelfs het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. De oplossingen en expertise van FirePro op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen zijn uitermate geschikt om beginnende branden direct bij de bron te bestrijden. Hiermee voorkomt u als onderneming grote financiële schade aan uw bedrijf en/of grote productie problemen omdat de fabriek langere tijd niet operationeel kan zijn. Daarnaast is het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) onschadelijk voor mens, milieu en aanwezige apparatuur (niet corrosief).
pexels-photo-185039

FirePro brandpreventie in fabriek ruimtes

FirePro blussystemen zijn van RVS, robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren, onderhouden en minimaliseren de hoeveelheid uitval van productie bij het ontstaan van een brand. Het FirePro blussysteem kan zelfs in werking treden als standalone op externe locaties zonder de noodzaak van een externe voedingsbron. Een bijkomend voordeel is dat een FirePro blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Dit komt door het feit dat een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Daarnaast is het blusmiddel (condensed aerosol) absoluut niet schadelijk voor mens, milieu en apparatuur (niet corrosief). Al deze voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat een blusinstallatie van FirePro de beste investering is om uw fabriek en machines te beschermen tegen brand. Kortom een blusinstallatie van FirePro is de meest duurzame investering voor uw fabriek op het gebied van brandbeveiliging.

FirePro producten in fabrieken

FP-1200
De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.
FP-3000
De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.
FP-4200
De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?