Brandbeveiliging voor Fabrieken

Brandbeveiliging voor fabrieken

De dreiging van een brand in een fabriek veroorzaakt door een ongeval of een brandaanslag is een risicofactor die serieus genomen moet worden voor personeelsveiligheid en bedrijfsproductiviteit.
pexels-photo-185039

FirePro brandpreventie in fabriekenruimtes

FirePro gecondenseerde aërosol technologie garandeert een snelle, betrouwbare brandveiligheid. Het systeem kan zelfs optreden als stand-alone op externe locaties zonder de noodzaak voor een externe voedingsbron.

FirePro producten voor fabrieken

FP-1200

De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?