Brandbeveiliging voor Kerncentrales

Brandbeveiliging voor kerncentrales

Brandgevaar in kerncentrales zijn alomtegenwoordig. De commissie van nucleaire regelgeving schat dat het risico van reactor meltdown tegen brandgevaar ongeveer gelijk is aan het debacle risico van alle andere gevaren gecombineerd. Het NRC geeft specifieke brandbeveiliging doelstellingen die gericht zijn op een snelle detectie, een doeltreffende controle en snel en efficiënt blussen van branden die kunnen ontstaan in de kerncentrales.
nuclear-power-plant-2854866_1920

FirePro brandpreventie in kerncentrales

Het doel is het beschermen van belangrijke activa en kritische componenten belangrijk voor de veiligheid van mensen en de faciliteit. Exploitanten zijn verplicht om diepgaande brandbeveiliging benaderingen tegen brandrisico incidenten door lagen van autonome en automatische brandbeveiliging te compenseren voor menselijke en/of mechanische defecten. Deze omvatten brandbeveiliging voor UPS kamers, elektrische centrales, transformatoren, kabels, generatoren en brandbaar materiaal.

FirePro producten voor kerncentrales

FP-2000

De FP-2000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, magazijn, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?