Brandbeveiliging voor Offshore

Brandbeveiliging voor de offshore-industrie

Brand vormt een aanzienlijk risico voor offshore olieplatforms en schepen. De aard van de installaties en hun warmte kunnen makkelijk kleine branden veroorzaken. Het doel is het ontwerpen van systemen voor brandbeveiliging dat risico verminderd.
boorplatform

FirePro brandpreventie in de offshore-industrie

FirePro bevatten kwalitatief, hoogwaardige en duurzame componenten. Vergeleken met andere technologie├źn, is Firepro een ideale oplossing voor offshore-activiteiten. Deze nemen weinig ruimte en wegen minder. Dit zorgt voor besparingen op installatie-
en onderhoudskosten.

FirePro producten voor de offshore-industrie

FP-3000

De FP-3000 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt voor ruimte beveiliging. U kunt hierbij denken aan: server ruimten, winkels, centrale controlekamers, archief, machinekamer etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?