Brandbeveiliging in Opslagruimtes

Brandbeveiliging voor opslagruimtes

Veiligheid en risicomanagement is een cruciaal onderdeel voor alle detailhandel verkooppunten van klanten, personeel, bedrijfsvoering en het beschermen van producten tegen brand. Wanneer dit niet correct is gewaarborgd in het geval van een brand kan dit zelfs het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. De oplossingen van FirePro op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen zijn uitermate geschikt om beginnende branden bij de bron te bestrijden. Hiermee voorkomt u als onderneming grote financiële schade aan uw bedrijf of in het ergste geval dat het voortbestaan van uw onderneming in gevaar komt door langdurige sluiting of het stagneren van uw logistieke processen. Daarnaast is het FirePro blusmiddel onschadelijk voor mens, milieu, goederen en aanwezige apparatuur.
opslagruimte

FirePro brandpreventie in opslagruimtes

FirePro blussystemen zijn van RVS, robuust, betrouwbaar en zeer effectief bij brandbestrijding voor een diversiteit aan gebouwen. Daarnaast zijn FirePro blusinstallaties eenvoudig te installeren en te onderhouden. In het geval van brand zorgt een FirePro blusinstallatie dat de brand direct bij de bron bestreden wordt. Dit resulteert erin dat de gevolgschade ontstaan door brand aan uw gebouw, goederen en/of apparatuur geminimaliseerd wordt. Het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) is onschadelijk voor mens, milieu, goederen en apparatuur (niet corrosief). Daardoor is het FirePro blusmiddel (condensed aerosol) heel goed toepasbaar voor bedrijven en hebben dit dan ook herhaaldelijk bewezen. Bijkomend voordeel ten opzichte van traditionele blussystemen is dat een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm is en een levensduur heeft van minimaal 15 jaar! Al deze voordelen ten opzichte van traditionele blussystemen zorgen ervoor dat een FirePro blusinstallatie de meest duurzame investering is om uw waardevolle bedrijfspand en werknemers te beschermen.

FirePro producten in opslagruimtes

FP-1200
De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.
FP-4200
De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.
FP-5700
De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?