Brandbeveiliging in Opslagruimtes

Brandbeveiliging voor opslagruimtes

Brandbeveiliging voor opslagruimtes is een van de primaire beveiligingen waar ondernemers aan moeten denken. Doordat er een grote variëteit aan opslagplaatsen is, waaronder opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen, diverse goederen van klanten, is het brandveilig stellen van zulke ruimtes niet eenvoudig.

Brandbeveiliging voor opslagruimtes die diverse goederen opslaan, is niet eenvoudig. Er dient vooral aandacht besteedt te worden aan de nevenschade die een brandblusmiddel zoals watermistsysteem kan aanrichten aan de producten.

De blussystemen van FirePro bieden de juiste brandbeveiliging voor opslagruimtes. Onze condensed aerosol blusmiddelen bestaan uit een droog component die geen schade kan aanrichten aan producten zoals documenten en meubels. Bovendien zijn de blussystemen van FirePro de meest onderzochte en gecertificeerde blusmiddelen ter wereld. Hierdoor kunt u zeker van zijn dat FirePro over de hoogste kwaliteit, expertise en systemen beschikt om brand te bestrijden.

opslagruimte

Onschadelijk voor apparatuur, mens en milieu

De brandblusinstallaties van FirePro zijn zeer effectief en minimaliseren de gevolgschade. Dit komt doordat het FirePro blusmiddel, condensed aërosol, niet corrosief is. Traditionele blussystemen maken namelijk gebruik van blusmiddelen als water, droge chemicaliën en koolstofdioxide (CO2). Deze brengen een groot veiligheidsrisico met zich mee en brengen grote schade toe.

Gemakkelijk en duurzame blussystemen

De roestvrijstalen blussystemen van FirePro zijn robuust, betrouwbaar en zeer effectief. Ze zijn eenvoudig te installeren en minimaliseren de nevenschade die kan ontstaan na een brand. Een bijkomend voordeel is dat een FirePro blusinstallatie een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Onze blusinstallaties zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar.

FirePro blusinstallaties bewijzen steeds weer de beste keuze te zijn voor brandbeveiliging en schadebeperkingen in opslagruimtes met gevaarlijke stoffen. Een blusinstallatie van FirePro is de meest duurzame investering om uw opgeslagen producten, apparatuur en medewerkers te beschermen.

Slider Producten

FirePro producten in opslagruimtes

FP-1200
De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.
FP-4200
De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.
FP-5700
De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?