Brandbeveiliging voor Opslagruimtes

Brandbeveiliging voor opslagruimtes

Opslaginstallaties worden ontworpen met just-in-time in gedachten. Als gevolg behoren magazijnen, distributiecentra en grote winkelbedrijven tot de meest gewaardeerde bezittingen. Technische storingen in elektrische apparatuur, schakelkasten en besturingskasten, elektromotoren en bijbehorende batterijen, koeling voor ingevroren opslagfaciliteiten en lassen en snijden tijdens reparaties verhogen het risico op brand.
opslagruimte

FirePro brandpreventie in opslagruimtes

FirePro is de meest effectieve methode voor het beveiligen van een opslagplaats van een zich snel ontwikkelende brand met een goed ontworpen brandblussysteem.

FirePro producten voor opslagruimtes

FP-1200

De FP-1200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is geschikt voor technische ruimten. U kunt hierbij denken aan: technisch cv, containers, magazijn, archief, relaiskasten, transformatorhuizen etc.

FP-4200

De FP-4200 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: technische ruimten, machinekamer, magazijn, loods, pompstraten etc.

FP-5700

De FP-5700 is een aerosol blussysteem welke zowel elektrisch als door middel van een bulb actuator kan worden geactiveerd. Dit type is uitermate geschikt om grotere ruimten te beveiligen. U kunt hierbij denken aan: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, etc.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?