Brandbeveiliging pleziervaart

Brand op een boot

Indien er brand ontstaat op een boot, kan dit grote gevolgen hebben. Zoals u zult begrijpen zijn er geen vluchtwegen. In geval van brand zal deze met de grootste spoed geblust moeten worden. Gebeurt dit niet dan is uw leven in gevaar!

Ontstaan van brand

Brand op een boot ontstaat veelal in het motorcompartiment of in elektrische compartimenten.  Hierbij kunt u denken aan het ontstaan van oververhitting in de motor of kortsluiting in de accu, een schakelkast, generator etc.

Brandbeveiliging aan boord

FirePro Benelux is de partner die u de expertise biedt op het bied van brandpreventie en brandbeveiliging voor uw boot. Belangrijk is om een brand in een motorcompartiment snel te detecteren en te blussen. Deze ruimte is vrijwel altijd onbemand, dus wanneer er brand ontstaat zal dit u veelal ontgaan.

Automatisch blussysteem

Een automatisch blussysteem van FirePro is robuust, van roestvrij staal en is eenvoudig te monteren en is nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast heeft het een levensduur van minimaal 15 jaar, dus is het een zeer duurzame investering.

Condensed aersol

Het blusmiddel condensed aerosol van FirePro is daarnaast absoluut niet schadelijk voor mens, milieu en apparatuur. FirePro is daarnaast het meest onderzochte en gecertificeerde blusmiddel ter wereld. Reden te meer om te kiezen voor een automatisch blussysteem van FirePro Benelux.