Over ons

FirePro Benelux

Onze hoofddisciplines

  • In en verkoop van aerosol brandblusmiddelen
  • In en verkoop van aerosol brandblussystemen
  • In en verkoop van branddetectiesystemen
  • Onderzoek & advisering
  • Opleiding en training

FirePro Benelux

Brandpreventie is een absolute noodzaak!

Waarom is brandpreventie dan zo noodzakelijk? Brand is nog steeds een belangrijke oorzaak van het tot stand komen van materiële- en persoonlijke schade bij veel bedrijven. Brandpreventie heeft als doelstelling de materiële- en persoonlijke schade te minimaliseren in het geval van een incident.
Ieder jaar zijn er nog duizenden branden bij bedrijven met enorm veel gevolgschade waar helaas ook dodelijke slachtoffers en zwaar gewonden vallen.
Door de wet- en regelgeving na te leven zoals o.a. gesteld in het bouwbesluit, bent u als onderneming verplicht brandpreventie maatregelen te nemen.
Brandveiligheid omvat diverse belangrijke componenten, zoals bouwkundige aanpassingen, organisatorische aspecten en het hebben van middelen om een brand te kunnen blussen.
Onze expertise op het gebied van brandpreventie, brandbeveiliging en branddetectiesystemen bieden u dan ook ondersteuning in de processen en het bouwen van volledig certificeerbare brandblusinstallaties.
Voor onze blussystemen hoeft u geen dure bouwkundige voorzieningen te treffen met de daarbij eventueel behorende leidingwerken.
Daarnaast is een FirePro blusinstallatie onderhoudsarm en heeft het een levensduur van minimaal 15 jaar! FirePro is het meest onderzochte en gecertificeerde blusmiddel (condensed aerosol) ter wereld.
Kortom een blusinstallatie van FirePro is de meest duurzame investering voor uw onderneming op het gebied van brandbeveiliging en brandpreventie.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?