Over ons

FirePro Benelux

Onze hoofddisciplines

  • In en verkoop van aerosol brandblusmiddelen
  • In en verkoop van aerosol brandblussystemen
  • In en verkoop van branddetectiesystemen
  • Onderzoek & advisering
  • Opleiding en training

FirePro Benelux

Brandpreventie is een absolute noodzaak!

Brand is een van de meest voorkomende oorzaken van materiële- en persoonlijke schade binnen veel nederlandse bedrijven. Ieder jaar zijn er brandincidenten die grote gevolgschade aanrichten, zoals het in gevaar brengen van mensenslevens en het platleggen van productielijnen.

Brandpreventie heeft als doel dit soort schades te voorkomen. Door de wet- en regelgeving na te leven zoals o.a. gesteld in het bouwbesluit, bent u als onderneming verplicht brandpreventiemaatregelen te nemen. En daar willen wij u graag mee helpen.

FirePro Benelux is een Nederlands brandbeveiligingsbedrijf dat zich bezighoudt met brandpreventie in België, Nederland en Luxemburg. Bent u op zoek naar een Nederlands brandpreventiebedrijf dat de juiste expertise in huis heeft, dan bent u aan het juiste adres.

FirePro Benelux beschikt over de hoogste kwaliteit, expertise en systemen om bedrijven van alle sectoren brandveilig te stellen. Dit kunt u zien aan onze  condensed aerosol blusmiddelen, onze specialisten en blusinstallaties.

Kwaliteit - FirePro condensed aerosol blusmiddelen:

FirePro kan u de hoogste kwaliteit van condensed aerosol blusmiddelen aanbieden, omdat deze de meest onderzochte en gecertificeerde blussystemen ter wereld zijn.

Expertise - FirePro Specialisten:

Onze specialisten op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging staan klaar om u te ondersteunen in de processen en bij het bouwen van certificeerbare brandblusinstallaties. Verder geven onze specialisten passend advies voor uw onderneming; dit wordt gedaan door middel van een onderzoek.

Systemen - FirePro blusinstallaties:

Voor de blussystemen van FirePro is het niet nodig om dure bouwkundige voorzieningen te treffen met de daarbij eventueel behorende leidingwerken. Een bijkomend voordeel van de blusinstallaties van FirePro is dat ze een vele malen betere investering is ten opzichte van traditionele blussystemen. Onze blusinstallaties zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een levensduur van minimaal 15 jaar.

Wilt u graag advies of brandbeveiliging op maat?