Blog

Brandbeveiliging bij Grupo Media Capital (SGPS)

Grupo Media Capital (SGPS) is de belangrijkste mediagroep in Portugal en één van de grootste mediabedrijven in Europa en Latijns Amerika. Ze zijn betrokken bij de productie ondersteunde diensten, ontwikkeling van televisie programma’s, audiovisuele werkzaamheden en de verkoop van records en distributie van filmrechten.

De taak

Ontwerp, levering, installatie en onderhoud van een betrouwbaar branddetectie en brandblussysteem voor het brandveilig maken van diversen spuitcabines in entertainment ruimtes. De keuze voor het juiste brandbeveiligingssysteem had als vereiste dat deze modulair op te bouwen was. Een andere vereist was dat het brandbeveiligingssysteem onderhoudsarm moet zijn en de brandklasse A, B en C kon blussen.

Waarom FirePro

FirePro wordt over het algemeen beschouwd als één van de meest betrouwbare brandbeveiligingssystemen voor dit soort projecten. Belangrijke aspecten zijn de effectiviteit van het blussende middel (aerosol), milieuvriendelijkheid, gemak van installeren, lage kosten en het gemak  van onderhoud. FirePro voldoet aan al deze eisen, waardoor de keuze een vrij gemakkelijke was.

Voor het inzien van de complete casestudie klikt u op onderstaande link.

Media_Capital_Group_Case_Study

Write a comment